Ταξίδι αστραπή στη γειτονική Τουρκία έκανε ο συνήγορος του Άγγελου Φιλιππίδη, Θανάσης Βαρλάμης προκειμένου να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες έκδοσης του πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος του Άγγελου Φιλιππίδη συναντήθηκε με την τουρκάλα δικηγόρο που χειρίζεται εκεί την υπόθεση προκειμένου να της δώσει τα απαιτούμενα στοιχεία για να τα προσκομίσει στο τουρκικό δικαστήριο.

Μάλιστα ο κρατούμενος στις φυλακές του Μαλτεπέ Άγγελος Φιλιππίδης είχε και σύντομη συνομιλία με τον έλληνα δικηγόρο του.

Παρά τη δηλωμένη πρόθεση του κατηγορούμενου για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς που ερευνά την υπόθεση και να δώσει εξη��ήσεις, το χρονοδιάγραμμα της έκδοσής του παραμένει θωλό.

Η τουρκάλα συνήγορός του αναμένει να οριστεί ημερομηνία συζήτησης της υπόθεσης και η τουρκική δικαιοσύνη αναμένει επισήμως το μεταφρασμένο κατηγορητήριο σε βάρος του Άγγελου Φιλιππίδη από τις ελληνικές αρχές.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...