Πρώτη Ανάρτηση: 20/01/2014 14.42

Την προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μάνωλη Καραμολέγκου, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Λίγο πριν τις 14.30 ολοκληρώθηκε ο η απολογία των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της απαγωγής του Μ. Καραμολέγκου.


«Νόμιζα ότι συνελήφθησαν οι συνεργοί μου, ότι δεν έβγαινε πουθενά όλο αυτό. Κατάλαβα ότι ο Μ. Καραμολέγκος είναι πολύ κύριος και το μετάνιωσα. Τον άφησα ελεύθερο και μου είπε να πάμε μαζί να παραδοθώ, για να μην κινδυνεύσω και έτσι τον ακολούθησα στο τμήμα», φέρεται να είπε στην απολογία του, ο 37χρονος

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση στο Star ότι ο επιχειρηματίας όταν μπήκε στο πορτμπαγκάζ έβγαλε τα καλώδια και έτσι χάλασε και δεν άνοιγε. Όπως φέρεται να είπε, αφού κατάφεραν και άνοιξαν, μπήκε μαζί του στο πορτμπαγκάζ για να τον επιτηρεί.

Αναφερόμενος στον τρίτο συνεργό φέρεται να ισχυρίζεται ότι είναι από την Μολδαβία και όχι από την Αλβανία και ότι μάλλον έχει φύγει από τη χώρα.

Από την πλευρά του ο 27χρονος συγκατηγορούμενός του φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι όταν ο 37χρονος του είπε ότι ψάχνει κάποιον για οδηγό για δουλειά δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για απαγωγή.

«Δεν γνώριζα ότι επρόκειτο για απαγωγή. Μου είπε ο 37χρονος ότι ψάχνει κάποιον για οδηγό για μια δουλειά και πήγα μαζί του», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερα στο βίντεο του Star