Ακίνητα σε Βρυξέλες, Καρπενήσι, Λονδίνο, Πεντέλη ,πύργο στο Οιτυλο, σαλέ στις Άλπεις: Αυτή είναι η περιουσία που έχει στο βαρύ Ε9 ο καταζητούμενος για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κυριακός Γριβέας και η σύζυγος του Αναστασία Βάτσικα.

Συνολικά 19 είναι τα πολυτελή κτίσματα ,μονοκατοικίες ,διαμερίσματα, σαλέ, γραφεία και οικόπεδα, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής.

Όπως όλα δείχνουν το θαλασσοδάνειο ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ από το Τ.Τ. το ζεύγος το επένδυσε σε… παλάτια!

ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Στο εξωτερικό ξεκίνησε τις επενδύσεις του ο κ. Γριβέας το 2000 και μέχρι το 2012 εν μέσω δηλαδή κρίσης ολοκληρώθηκαν οι αγορές.

Το πρώτο ακίνητο σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα το αγόρασε το 2005, εκεί που χτυπά η καρδιά της Ευρώπης: Στο κέντρο των Βρυξελλών και πρόκειται για ένα διαμέρισμα 240 τ.μ.

Ένα χρόνο μετά αγόρασε σαλέ 180 τ.μ. σε οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων στις Γαλλικές Άλπεις.

Το 2012 ξεκίνησε την εγκατάσταση του στο Λονδίνο, όπου αγόρασε δυο ακίνητα. Ένα σπίτι στο City και ένα γραφεία στις όχθες του Τάμεση.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Και στην Ελλάδα χάνει κανείς το λογαριασμό από τη συλλογή ακινήτων που έχει στην κατοχή του το ζεύγος Γριβέα.

Στην Παλαιά Πεντέλη φέρεται να έχει ένα κτισμα,316 τ.μ. σε οικόπεδο 1.176 τετραγωνικών, η αξία του οποίου ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ. Το ζεύγος Τριβέα για αυτό το σπίτι έπαιρνε συνεχώς δάνεια.

Πολλά είναι τα σπίτια τα οικόπεδα και τα γραφεία και εκτός της Αττικής, καλύπτοντας μια ευρεία δυνατότητα επιλογών σε Πελοπόννησο, Ευρυτανία, Μαγνησία, Κορινθία, Βοιωτία, Πάπιγκο Ιωαννίνων.

Πάντως, όπου πήγαινε άφηνε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Κάτοικοι στην κοινότητα Βουτυρό μιλούν για έναν ευγενικό άνθρωπο και… ανοιχτοχέρη, ενώ την καλύτερη εικόνα είχε αφήσει και η σύζυγός του, η οποία ανακαίνισε μέχρι και εκκλησία στην περιοχή.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο