Μέχρι και τον Μπερλουσκόνι θα ξεπεράσει στο τέλος ο… ερωτύλος πρόεδρος Φρανουά Ολάντ, ο οποίος έκανε ολόκληρες μηχανορραφίες για να βρεθεί το καλοκαίρι με την Ζ. Γκαγιέ στην Ελλάδα, την ώρα που ήταν εδώ για διακοπές η επίσημη σύντροφός του, Β. Τριερβελέρ!

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο κ. Ολάντ βρέθηκε στην Πάτμο, την ώρα που η Τριερβελέρ ήταν στην Ερμιόνη και εκείνος προσπαθούσε να την αποφύγει υποστηρίζοντας πώς έχει πολλές δουλειές!!!

Το παράνομο ζευγάρι φέρεται να απόλαυσε ρομαντικές διακοπές στο νησί της Αποκάλυψης, όπου η ��καγιέ επισκέπτεται συχνά, καθώς έχει εξοχικό ο πρώην σύζυγός της και μάλιστα όχι όπου - όπου, αλλά στην ιστορική χώρα.

Η οικογένεια της ηθοποιού, όπως σας είχαμε, έχει στην κατοχή της ένα πύργο - ιστορικό μνημείο στην Γαλλία και όπως φαίνεται… και πολλά άλλα κινητά και ακίνητα!

Την ίδια ώρα που οι αποκαλύψεις για τον φλογερό έρωτα του Γάλλου προέδρου πέφτουν βροχή, η Β. Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο και… αποστάσεις από το Προεδρικό Μέγαρο, αφού επέλεξε να εγκατασταθεί προσωρινά προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλλίες και όχι στο σπίτι, στο οποίο διέμενε με τον Γάλλο πρόεδρο.