​Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον γνωστό Γιαννιώτη επιχειρηματία Θανάση Λέφα, ο οποίος σκοτώθηκε ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του, όταν επιχείρησε να κάνει αναστροφή με το αυτοκίνητό του και παρασύρθηκε από …. διερχόμενο φορτηγό.

Σύμφωνα με epiruspost.gr, ο Θανάσης Λέφας κινούνταν μετά το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Άρτας Αμμοτόπου, μετά από επίσκεψη που έκανε στο λατομείο που διατηρούσε στην Καμπή Άρτας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε κάποιο σημείο του δρόμου προσπάθησε να κάνει αναστροφή αλλά δεν τα κατάφερε, αφού παρασύρθηκε από φορτηγό που περνούσε εκείνη την στιγμή από εκεί

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά… Το αυτοκίνητο είχε μετατρέπει σε μία μάζα από λαμαρίνες….

Η είδηση σόκαρε ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, καθώς ο Θανάσης Λέφας ήταν από τους γνωστότερους επιχειρηματίες της πόλης, ενώ είχε θητεύσει στο δημοτικό συμβούλιο, στην Τράπεζα Ηπείρου και γενικώς, ήταν ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος.

ΦΩΤΟ αρχείο