​Πρώτη δημοσίευση:20:27

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Βαλερί Τριερβελέρ!!! Οκτώ ημέρες μετά το νευρικό κλονισμό που υπέστη μετά την αποκάλυψη ότι ο σύντροφός της, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ και το διεθνές «ρεζιλίκι» η επίσημη πρώτη κυρία της Γαλλίας επιστρέφει ξανά, άγνωστο για πόσο διάστημα, στην προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλλίες!

Η Τριερβελέρ αναχώρησε από το νοσοκομείο Πιτιέ Σαλπετριέρ μετά τις 16.00 (ώρα Ελλάδας) και βρήκε μάλιστα και το θάρρος να ευχαριστήσει δημόσια και όσους στάθηκαν στο πλευρό της .

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όσους έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης μέσω του Twitter, με SMS ή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Με συγκίνησαν πολύ», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η 48χρονη δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με το περιοδικό Paris Match, στο οποίο εργάζεται η δημοσιογράφος, ήταν δική της επιλογή να εγκατασταθεί προσωρινά στο Λα Λαντέρν αντί να επιστρέψει στο προεδρικό μέγαρο ή να πάει στο σπίτι όπου συζούσε με τον Ολάντ, στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού..

Την ίδια ώρα, ο Γάλλος πρόεδρος, που επισκέφθηκε την Τριερβελέρ την Πέμπτη στο νοσοκομείο σύμφωνα με μια πηγή του γραφείου του, βρίσκεται σήμερα στην Τουλ, στην κεντρική Γαλλία.Στην ομιλία που εκφώνησε εκεί δεν αναφέρθηκε καθόλου στην υπόθεση αυτή.

Οι φήμες για τον δεσμό του με την Γκαγιέ, τις οποίες ο Ολάντ ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε, έχουν αφήσει πολλά ερωτηματικά για το εάν η Τριερβελέρ θα διατηρήσει την ανεπίσημη θέση της "πρώτης κυρίας" και θα συνεχίσει να συνοδεύει τον πρόεδρο στα επίσημα ταξίδια του.