​Δεκαεπτά μήνες μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου, η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο ήρθε και πάλι στο φως.

Η αγαπημένη γιαγιά του αδικοχαμένου νεαρού Μαρία Θεοδωράκη με δάκρυα στα μάτια μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και αποκάλυψε για πρώτη φορά τι είδε στο σπίτι του φερόμενου ως εγκέφαλου της απαγωγής, λίγο πριν την τραγωδία και τι της είπε ο ίδιος, μια μέρα μετά.

Η ηλικιωμένη Μανιάτισσα Μαρία Θεοδωράκη, συγκλονισμένη και πολύ συγκινημένη, αφού εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν περίμενε αυτό το κακό να «χτυπήσει» την οικογένεια της, περιέγραψε στην κάμερα τη στιγμή που ο φερόμενος ως εγκέφαλος της μίλησε στο τηλέφωνο την επόμενη μέρα της απαγωγής και της είπε : «Μας έκανε το μαγκάκι ο εγγονός σου αλλά τον τακτοποιήσαμε…».

Μάλιστα, αποκάλυψε μια σκηνή που διαδραματίστηκε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση λίγο πριν την τραγωδία. Ο άνθρωπος που φορούσε τη μάσκα του φίλου και έστησε όπως κατηγορείται την απαγωγή του εγγονού της, είπε κάποια στιγμή στον Μάριο να τον ακολουθήσει. Τον πήγε σε ένα δωμάτιο όπου πάνω στο κρεβάτι ήταν απλωμένα πολλά και διαφορετικά όπλα. Εκείνη που ήταν από πίσω τους και τους είδε, άρχισε να φωνάζει: «Τι πράγματα είναι αυτά; Τι είναι αυτά που δείχνεις στο παιδί;» Και εκείνος ψύχραιμα της αποκρίθηκε: «Άσε τον να μαθαίνει και να γνωρίζει…».

«Συστήνω στους γονείς να προσέχουν πάρα πολύ τους ανθρώπους που γνωρίζουν» συμβούλεψε η γιαγιά του Μάριου, ζητώντας απεγνωσμένα από τους δολοφόνους του αδικοχαμένου παιδιού να της πάνε πίσω τον εγγονό της.... έστω και νεκρό.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ