Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννέα ατυχήματα έχουν σημειωθεί στην οδό Δημητρίου Νίκα στο δήμο Κατερίνης. Μάλιστα, το τελευταίο θύμα γλίτωσε από θαύμα όταν σκόνταψε σε διαχωριστικό στάθμε��σης και έπεσε πάνω στην τζαμαρία του κομμωτηρίου.

Στη συγκεκριμένη οδό έχουν συμβεί συνολικά εννιά ατυχήματα εξαιτίας των διαχωριστικών στάθμευσης εκ των οποίων τρία προκάλεσαν υλικές ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων και άλλα τρία σοβαρούς τραυματισμούς σε πεζούς!

Η φαρμακοποιός, κυρία Φωτιάδου-Ζούκοβα αναγκάστηκε να αλλάξει δύο φορές τη βιτρίνα του φαρμακείου της εξαιτίας των ζημιών που προκλήθηκαν από πεζό που σκόνταψε στο διαχωριστικό!

Τα παράπονα από τους κατοίκους είναι πολλά και αρχικά αφορούσαν τη μείωση των θέσεων στάθμευσης στην περιοχή μέχρι πρότινος που αποδείχθηκε ότι αποτελούν και κίνδυνο για την ακεραιότητα των περαστικών.

Το πιο σοβαρό από όλα τα προβλήματα όμως αφορά τα διαχωριστικά που έχουν τοποθετηθεί μπροστά από εισόδους παρεμποδίζοντας την διέλευση πολιτών με κινητικά προβλήματα, τη διέλευση αναπηρικών καροτσιών αλλά και παιδικών.