Νέες αποκαλύψεις για την θυελλώδη σχέση του Γάλλου προέδρου, Φ. Ολάντ, και ��ης γοητευτικής ηθοποιού, Ζ. Γκαγιέ, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό Closer, το οποίο υποστηρίζει ότι ο έρωτας τους κρατάει εδώ και δύο χρόνια!

58456-127675.jpg

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ο Γάλλος πρόεδρος διατηρεί διαμέρισμα στα δυτικά του Παρισιού, το οποίο έχει μετατρέψει σε ερωτική φωλιά για αυτόν και την ηθοποιό.

Από το 2011 και ενώ ο Φρανσουά Ολάντ είναι επισήμως ζευγάρι με την Τριαρβελέρ, οι δυο τους συναντιούνται συχνά πυκνά.

Capture-decran-2014-01-12-a-15-657x360.jpeg

«Γνωρίστηκαν το 2011 και από τότε η σχέση τους πέρασε σκαμπανεβάσματα, μεταξύ ρήξεων και επανασυνδέσεων, μυστικά ραντεβού στην δεύτερη ερωτική φωλιά, στο διαμέρισμα στο 20 της οδού Cirque στο Παρίσι», αναφέρει το περιοδικό Closer, στο οποίο υποστηρίζεται πώς είχε την συναίνεση της Ρουαγιάλ.

«Με την στήριξη της Ρουαγιάλ η πιο συμπαθητική από τις καλλιτέχνιδες της αριστεράς, εντάσσεται στην παρέα του Φρανσουά Ολάντ και εμπλέκεται στην μάχη για την προεδρία», αναφέρει το περιοδικό.

Μάλιστα, το βράδυ που ο Ολάντ παίρνει το χρίσμα των σοσιαλιστών για την προεδρία, η Γκαγιέ, βρίσκεται λίγα καθίσματα πιο πίσω, ενώ τον Απρίλιο του 2012, είναι παρούσα σε συνέδριο των σοσιαλιστών και την βλέπουμε να μιλά με τον γιο του Ολάντ, Τομάς.

spl681556_001-480x360.jpg

Το βράδυ των προεδρικών εκλογών του 2012 όμως ο Ολάντ επιλέγει να γιορτάσει την νίκη του με την Βαλερί, και το ζευγάρι χωρίζει για ένα διάστημα.

Εκείνο το καλοκαίρι, ο Πρόεδρος και η Τριερβελέρ περνούν ειδυλλιακές διακοπές στο Μπρεγκανσόν στη νότια Γαλλία. Αυτές είναι και οι τελευταίες του ζευγαριού.

Ο Ολάντ ξαναγυρνάει στην αγκαλιά της Γκαγιέ και ψάχνει δικαιολογίες, ώστε να μην συνοδεύσει την Βαλερί στις διακοπές της στην Ελλάδα. Αντιθέτως, βρίσκει καταφύγιο στην εκλογική του περιφέρεια, την Tulle και παρευρίσκεται σε συναυλία μιας φίλης της Γκαγιέ.

Από τότε η σχέση του με την Τριαρβελέρ έχει πάρ��ι τον κατήφορο. Όσο και αν ήλπιζε η 48χρονη ότι θα αλλάξουν τα πράγματα τελικά μάλλον οι τίτλοι τέλους θα πέσουν σύντομα.

Επισκέφτηκε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Πάντως, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου των Ηλυσίων, ο Γάλλος πρόεδρος επισκέφτηκε την επίσημη σύντροφό του στο νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης. Όσο για την αντίδραση της πρώτη κυρίας της Γαλλίας, άλλα μέσα αναφέρουν ότι τον δέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες παρόλο που τα νεύρα της δεν είναι και πολύ καλά και άλλα ότι δεν ήθελε να τον δει.