Πρώτη ανάρτηση: 17/01/2014 11:17

Φανερά συγκινημένος και κουρασμένος καθώς έχει να κοιμηθεί τρεις ημέρες ήταν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο Μανώλης Καραμολέγκος, ο επιχειρηματίας που κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα του να παραδοθεί.

«Ήθελα να σας συναντήσω για να σας πω ότι είμαι καλά και για να σας ευχαριστήσω που χειριστήκατε το θέμα με λεπτότητα. Έτσι να συνεχίσετε. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και για αυτό δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε ερωτήσεις σας αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως οι απαγωγείς δεν έχουν καμία σχέση με τις επιχειρήσεις μας. Δεν τους ξέραμε» σημείωσε ο επιχειρηματίας.

Ο Μανώλης Καραμολέγκος ισχυρίστηκε πως τον έσωσε η πίστη του. «Ήταν θέμα ψυχικής ηρεμίας να επιβιώσεις. Αν δεν έχεις πίστη, δεν προχωράς.».

Όσο για το τι σκεφτόταν όσο ήταν στο πορτπαγκαζ κρυμμένος; «Σκεφτόμουν πως θα επιβιώσω. Πώς θα φύγω από την δύσκολη κατάσταση. Ήμουν σε ένα δικό μου κόσμο.»

Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας που παρ΄όλα όσα πέρασε δεν χάνει το χιούμορ του τόνισε «Παιδιά δεν είμαι 60 ετών… 55 είμαι.»

«Τον απαγωγέα τον έπεισα με σεβασμό να παραδοθεί» τόνισε προσθέτοντας πως η οικογένειά του έχει περάσει ένα Γολγοθά.

«Από εδώ και πέρα θα αναθεωρήσω πολλά πράγματα στη ζωή μου.

Θα προσέξω παραπάνω τους ανθρώπους μου και εμένα. Παλιότερα ήμουν πολύ χύμα.
Φοβήθηκα πολύ.» σημείωσε και καταλήγοντας αποκάλυψε πως όταν συνάντησε τους δικούς του μετά την περιπέτεια, δεν είπαν κάτι απλά έκλαιγαν από συγκίνηση και χαρά.

Για μία μέρα νοίκιασαν το κρυσφύγετο-σπα

Το Star μίλησε με την μητέρα του ιδιοκτήτη του σπιτιού το οποίο χρησιμοποίησαν ως κρησφύγετο οι απαγωγείς του Μ. Καραμολέγκου. Όπως είπε δίπλα από την μικρή μονοκατοικία των 50-60τ.μ.υπάρχει μια σάουνα.

Ο γιος της ιδιοκτήτριας έδινε το διαμέρισμα αυτό σε φίλους και γνωστούς για να περνάνε χαλαρά τα Σαββατοκύριακά τους χρησιμοποιώντας και τη σάουνα. Για το λόγο αυτό βρέθηκαν και πετσέτες στην ταράτσα της οικίας.

Μέσω ενός τρίτου προσώπου λοιπόν οι απαγωγείς ήρθαν σε επαφή με τον γιο της ιδιοκτήτριας. Σε μια καφετέρια στην Καλλιθέα ο ένας από τους απαγωγείς ��φτασε με ένα ταξί. Πρόκειται για ένα «καλό παιδί», όπως αρχικά φάνηκε στους ιδιοκτήτες. Ήταν μελαχρινός και μιλούσε καλά ρωσικά ενώ πλήρωσε για μία μονοήμερη παραμονή στο εξοχικό (πλήρωσε δηλαδή για το νερό και το φως).