Συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δώσει σήμερα ο Μανώλης Καραμολέγκος, γύρω στις 10:00 με 10:30 το πρωί.

Ο επιχειρηματίας, θα μιλήσει για την απαγωγή του, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για το τι ακριβώς συνέβη, ώστε να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

Σε χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε πάντως, ο Μανώλης Καραμολέγκος έκανε λόγο για μια περιπέτεια την οποία έζησε, διαψεύδοντας ότι οι δυο απαγωγείς που συνελήφθησαν δεν εργάζονταν στην επιχείρηση του, και ευχαριστώντας την Ελ��ηνική Αστυνομία για όσα έκανε.

  • ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ:

Την ίδια στιγμή, ασύλληπτος παραμένει ο τρίτος απαγωγέας, ενώ οι αρχές ψάχνουν αν εμπλέκεται και τέταρτο άτομο στην υπόθεση.

  • ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ:

Στις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε το Star, θα δείτε ότι η αστυνομία ξεσκονίζει το κρησφύγετο των απαγωγέων στη βιομηχανική ζώνη της Κερατέας.

Οι αστυνομικοί της σήμανσης, έκαναν το βράδυ της Πέμπτης, φύλλο και φτερό την μονοκατοικία των 50-60 τ.μ, μιας και στόχος τους είναι να βρουν γενετικό υλι��ό ή τοιχόν αποτυπώματα των υπόλοιπων απαγωγέων.

Από την έρευνα τους, συνέλεξαν διάφορα αντικείμενα, καθώς και ένα ρολόι χειρός που θεωρούν πως θα βοηθήσει στην έρευνα τους.