Η φοβερή ψυχραιμία του Μανώλη Καραμολέγκου τον οδήγησαν όπως όλα δείχνουν στην ελευθερία!

Τα λόγια του επιχειρηματία προς τον απαγωγέα που έμεινε μαζί του που τους οδήγησαν τελικά στο αστυνομικό τμήμα...όταν επίμονα ο επιχειρηματίας τόνιζε στον απαγωγέα πως η έλλειψη επικοινωνίας με τους συνεργούς του σήμαινε πως τους είχε συλλάβει η αστυνομία και άρα πρέπει και ο ίδιος να παραδοθεί.

Πως έγινε η απαγωγή

Ένα σκηνοθετημένο τροχαίο στη συμβολή των οδών Κλεισθένους και Όσσης στο Γέρακα, λίγα λεπτά πριν τις 23.00 το βράδυ της Τρίτης, γίνε��αι η αιτία να σταματήσει ανυποψίαστος το αυτοκίνητο του, ο επιχειρηματίας ,ο όποιος κατευθυνόταν προς το σπίτι του. Βλέπει μπροστά του ένα μηχανάκι πεσμένο στο οδόστρωμα και σπεύδει να βοηθήσει τον οδηγό του. Είναι η στιγμή που εμφανίζονται οι τρεις ένοπλοι άνδρες.

Οι δράστες ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του γνωστού βιομήχανου στην οδό Αγίου Νεκταρίου στο Γέρακα.

Ο ίδιος προσπάθησε να τους αποφύγει, τρέχοντας προς τα χωράφια όμως οι δράστες τον ακινητοποίησαν, τον γρονθοκόπησαν, τον έφερνα πίσω στο αυτοκίνητο του και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ.

16 ώρες αγωνίας

Στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου οι απαγωγείς άλλαξαν αυτοκίνητα. Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο του γνωστού βιομήχανου και ��ον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του δικού τους οχήματος. Στη συνέχεια και για πολλαίς ώρες περιπλανήθηκαν στη ΝΑ Αττική όπου τελικά κατέληξαν στην περιοχή της Κερατέας.

Οι απαγωγείς έρχονται σε επικοινωνία με την οικογένεια του Μανώλη Καραμολέγκου και ζητούν λύτρα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το τηλεφώνημα των απαγωγέων


Έχει γεμίσει όλη η περιοχή με αστυνομικούς. Εμείς όμως συνεχίζουμε κανονικά, σύμφωνα με το σχέδιο μας.

Στην περιοχή της Κερατέας ένας από τους απαγωγείς μένει μαζί με το βιομήχανο. Οι υπόλοιποι συνεργοί του ξεκινούν τις διαπραγματεύσεις .Αυτή η κίνηση έμελε να είναι και το μοιραίο λάθος των απαγωγέων.

Οι διάλογοι τ��υ επιχειρηματία με τον απαγωγέα

Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας χρησιμοποιεί την πειθώ και την ψυχραιμία του και εκμεταλλεύεται την αδυναμία του δράστη που βρίσκεται μαζί του. Του μιλάει για τα βαριά αδικήματα που θα τον βαρύνουν αν δεν τον αφήσει ελεύθερο.

"Φίλε μου όλα έχουν ένα τέλος. Δεν βλέπεις όλες αυτές τις ιστορίες με τις απαγωγές που στο τέλος τους πιάνουν όλους; Όπου να ναι θα έρθει και η ώρα σας. Και θα είναι κρίμα για σένα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Να το ξέρεις. Δεν είδε πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν στην περιοχή; Να δεις που οι συνεργοί σου αργούν να έρθουν γιατί τους έχουν πιάσει ήδη"

Τότε ο απαγωγέας άρχισε να προβληματίζεται έντονα και επιχείρησε να καλέσει τους συνεργούς του στο τηλέφωνο. Εκείνοι δε�� απάντησαν και ο κ. Καραμολέγκος επέμεινε σε αυτά που του έλεγε: «Είδες που στα έλεγα; Δεν απαντούν γιατί τους έχουν πιάσει. Καλύτερα να πάμε μαζί στο τμήμα και να παραδοθείς να δείξουν κάποια μικρή επιείκεια για σένα. Πάντως να ξέρεις ότι είναι θέμα χρόνου να μπουν εδώ μέσα και να σε πιάσουν"