ΛΗΣΤΕΙΑ ΩΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ.jpg
Κέρματα και λιγοστά χρήματα ήταν η λεία των ληστών στα Χανιά, όπου με πολύ προχειρότητα σε σημείο αστείου, όπως θα δείτε παρακάτω, μπήκαν το βράδυ της Κυριακής 05 Ιανουαρίου 2014 να ληστέψουν με την απειλή ενός καλάσνικοφ και μίας καραμπίνας βενζινάδικο στην περιοχή της Αγυιάς.

Η ώρα περίπου 20:30 (στο βίντεο εμφανίζεται ως 20:50), όπου έχουν παρκάρει λίγα μέτρα μακριά πάνω στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο και μπαίνουν πεζοί στο χώρο.

Οι ιδιοκτήτες βλέπουν αμέριμνοι τηλεόραση και συζητούν, όπου ξαφνικά μπαίνουν οι τύποι με τις κουκούλες και τους απειλούν να δώσουν τα χρήματα του ταμείου.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΩΡΑ ΣΑΚΟΥΛΑΣ.jpg

Με ψυχραιμία η ιδιοκτήτρια του πρατηρίου τους ενημερώνει ότι έχει λίγα χρήματα μαζί της, αφού λίγο πριν είχε πάρει το ταμείο ο γιός της.

Μια μικρή κίτρινη σακούλααποτέλεσε εργαλείο τους για να αποθέσουν το συγκλονιστικό ποσό των 250€ μαζί με τα κέρματα.

Το επίσης αστείο της υπόθεσης είναι ότι για να μαζέψουν τα κέρματα χρειάστηκε να κατεβάσουν τα όπλα, ο ένας ξεδίπλωσε και κράτησε την σακούλα και ο άλλος άδειασε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.
ΩΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.jpg
Στην συνέχεια βγήκαν από τον χώρο και μάλιστα έκαναν και μία μικρή στάση, ώστε να κοιτάξουν πόσα λεφτά ήταν το μεροκάματο τους.
ΛΗΣΤΕΙΑ ΩΡΑ ΕΞΟΔΟΥ.jpg

Το σίγουρο είναι ότι αν ήθελαν να αφήσουν όνομα στην «αγορά» για τον επαγγελματισμό τους, οι «συνάδελφοι» τους θα τους χαρακτηρίσουν ως χαβαλέδες ληστές, όπου μάλιστα όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, η προχειρότητα τους οδήγησε στην σύλληψη.

Το βίντεο που ακολουθεί μόνο αυτό δείχνει.