Πρώτη ανάρτηση: 16/01/2014 18:54


Στο κρησφύγετο των απαγωγέων του επιχειρηματία Μ. Καραμολέγκου βρέθηκε το Star και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας και στο βίντεο παρουσιάζονται οι αποκλειστικές εικόνες που τραβήχτηκαν εκεί.
Πρόκειται για μια μονοκατοικία 50-60 τ.μ. στην βιομηχανική ζώνη της Κερατέας στη συμβολή των οδών Αγίου Σεραφείμ και Ειρήνης.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ερημική τοποθεσία στην οποία δεν υπάρχουν πολλοί μόνιμοι κάτοικοι. Για το λόγο αυτό φαίνεται πως την επέλεξαν εξάλλου και οι απαγωγείς για να μην δώσουν στόχο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το κρησφύγετο με την βοήθεια του επιχειρηματία. Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, αστυνομικοί μαζί με τον κύριο Καραμολέγκο διέσχισαν όλη τη διαδρομή από το σημείο που απήχθη στο Γέρακα μέχρι το σημείο που φέρεται να τον πήγαν μεταξύ Καπανδριτίου και Αγίου Στεφάνου και από εκεί μέχρι την βιομηχανική ζώνη της Κερατέας όπου βρέθηκε και το κρησφύγετο.

Στο κρησφύγετο είναι αστυνομικοί της Σήμανσης οι οποίοι το κάνουν φύλλο και φτερό προκειμένου να βρουν τυχόν αποτυπώματα των υπόλοιπων απαγωγέων. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη.

Οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star στο να ψάχνουν αποτυπώματα στο ψυγείο ενώ έχουν συλλέξει σε σακούλες διάφορα αντικείμενα όπως ρολόι χειρός, που εκτιμούν πως θα τους βοηθήσουν στην έρευνα τους.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα σταματήσουν σε αυτό το σπίτι αλλά θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να υπήρχε και άλλο σπίτι σαν εναλλακτική λύση των απαγωγέων στην περίπτωση που κάτι αναπάντεχο συνέβαινε στο σχέδιο τους .