Ανακρίνονται αυτή την ώρα οι Μολδαβοί απαγωγείς του Μ. Καραμολέγκου στη ΓΑΔΑ ενώ αναζητούνται ακόμα τρία άτομα, ανάμεσά τους ένας Αλβανός και μία γυναίκα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, ότι ο Μολδαβός που παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον επιχειρηματία στο Α.Τ Κερατέας, φέρεται να είναι και ο εγκέφαλος της σπείρας.

Όσον αφορά στα κρησφύγετα, είναι δύο. Το ένα είναι ένα εξοχικό που βρίσκεται κάπου στα βόρεια προάστια και το δεύτερο μια αγροικία που βρίσκεται στην περιοχή της Κερατέας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Μ. Καραμολέγκος στους αστυνομικούς, στο πρώτο κρησφύγετο τον οδήγησαν οι απαγωγείς του τα ξημερώματα ενώ στο δεύτερο νωρίς το απόγευμα.

Πως κατάφερε ο Καραμολέγκος να πείσει του έναν Μολδαβό απαγωγέα να παραδοθεί


Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο επιχειρηματίας, οι τρεις απαγωγείς, οι δύο Μολδαβοί και ο Αλβανός τον οδήγησαν στην αγροικία στην Κερατέα. Ο ένας Μολδαβός μπήκε μαζί με τον Καραμολέγκο, ενώ οι υπόλοιποι πήραν ένα ταξί και εξαφανίστηκαν.

Τότε ο κ. Καραμολέγκος άρχισε να του λέει διάφορα προκειμένου να τον πείσει να παραδοθεί στις αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του είπε χαρακτηριστικά: "Φίλε μου όλα έχουν ένα τέλος. Δεν βλέπεις όλες αυτές τις ιστορίες με τις απαγωγές που στο τέλος τους πιάνουν όλους; Όπου να ναι θα έρθει και η ώρα σας. Και θα είναι κρίμα για σένα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Να το ξέρεις. Δεν είδε πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν στην περιοχή; Να δεις που οι συνεργοί σου αργούν να έρθουν γιατί τους έχουν πιάσει ήδη"

Τότε ο απαγωγέας άρχισε να προβληματίζεται έντονα και επιχείρησε να καλέσει τους συνεργούς του στο τηλέφωνο. Εκείνοι δεν απάντησαν και ο κ. Καραμολέγκος επέμεινε σε αυτά που του έλεγε: «Είδες που στα έλεγα; Δεν απαντούν γιατί τους έχουν πιάσει. Καλύτερα να πάμε μαζί στο τμήμα και να παραδοθείς να δείξουν κάποια μικρή επιείκεια για σένα. Πάντως να ξέρεις ότι είναι θέμα χρόνου να μπουν εδώ μέσα και να σε πιάσουν"

Μετά την... διαπραγμάτευση του κ. Καραμολέγκου, βγήκαν και οι δύο από την αγροικία, περπάτησαν αρκετά, έκαναν οτοστόπ και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Α.Τ Κερατέας.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή LIVE U