Με τίμημα την ίδια της την ζω�� κινδυνεύει να πληρώσει την ματαιοδοξία της η 44χρονη πορνοστάρ Ελίζαμπεθ Σταρ, η οποία μεγάλωσε το στήθος υπερβολικά, για να κάνει καριέρα στις ταινίες πορνό και τώρα φοβάται ότι θα πεθάνει.

Όπως παραδέχεται η ίδια προχώρησε σε επεμβάσεις αυξητικής στήθους, παραβιάζοντας τον νόμο, με αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε, να έχει υπερφυσικό στήθος και να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού όπως της είπαν οι γιατροί μπορεί να της προκληθούν θρομβώσεις, αλλά και μόλυνση. Παρόλο που έχει προχωρήσει σε 63 διορθωτικές επεμβάσεις δεν υπάρχει σωτηρία. Η μόνη λύση είναι διπλή μαστεκτομή.

Η μητέρα δύο παιδιών αποκαλύπτει ότι ξεκίνησε τις επεμβάσεις πριν 15 χρόνια. Τα εμφυτεύματα που έβαλε από πολυπροπυλένιο μεγαλώνουν το στήθος απορροφώντας νερό και υγρά που περιέχονται στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πρόκειται για μια επέμβαση, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στην βιομηχανία του κινηματογράφου και μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει απαγορευτεί τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στις Η.Π.Α..

Δείτε το βίντεο