«Χοντροί» μπελάδες για τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος φαίνεται πως όχι μόνο είχε σχέση με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, αλλά την άφησε έγκυο κιόλας!!!

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του Γάλλου προέδρου η Ζουλί Γκαγιέ φαίνεται πως είναι έγκυος τεσσάρων μηνών. Η είδηση εμφανίστηκε στον επίσημο λογαριασμό που έχει στο Twitter η ιστοσελίδα LeReel.fr και αναφέρει ότι η εγκυμοσύνη επιβεβαιώθηκε σε ένα δημοσιογράφο που δουλεύει στο κανάλι M6 και από μία πηγή που βρίσκεται κοντά στο Γάλλο πρόεδρο.
8eee18f3e80a37ad0c1da056b8f8d3c5_XL.jpg

Χαρακτηριστικά το tweet γράφει: «Η Ζουλί Γκαγέ είναι τεσσάρων μηνών έγκυος σύμφωνα με μία πηγή του κοντινού περιβάλλοντος του Φρανσουά Ολάντ και η πληροφορία διασταυρώθηκε και από έναν δημοσιογράφο του καναλιού M6».

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της Γαλλικής δημοκρατίας αρνήθηκε να απαντήσει αν η Βαλερί Τριεβελέρ είναι η Πρώτη γυναίκα της Γαλλίας.

tweet-lee.jpgΣκίτσο των Times: Ο Ολάντ «πνίγηκε» στο στήθος της Μαριάν

tweet-eugene.jpg

Με ένα σκίτσο τα λένε όλα οι Άγλλοι για την ερωτική υπόθεση του Φρανσουά Ολάντ.

Ο Γάλλος πρόεδρος απασχολεί όλη την Ευρώπη με τα ερωτικά σκάνδαλα που ήρθαν στη δημοσιότητα και η ιστορική εφημερίδα Times του Λονδίνου, χρ��σιμοποιώντας και το αγγλικό, φλεγματικό χιούμορ, τον παρουσιάζει χαμένο ανάμεσα στο στήθος μιας γυναίκας.