Τα ίχνη του ζεύγους Γριβέα εντόπισαν οι αρχές ασφαλείας σύμφωνα με πληροφορίες στη Βενεζουέλα.

Το Star αποκαλύπτει όλη τη διαδρομή τους, καθώς και που έκαναν Πρωτοχρονιά οι άνθρωποι που αναζητούνται για το μεγάλο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου.

Όσο οι δικαστές αναζητούσαν που πήγαν τα 17 εκατομμύρια που πήραν σύμφωνα με το κατηγορητήριο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το ζευγάρι ξόδευε αλόγιστα χρήματα σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία, στην πόλη Κουρσεβέλ,στις Γαλλικές Άλπεις. Μόνο μια βραδιά σε σουίτα του ξενοδοχείου κοστίζει πάνω από 3.500 ευρώ.

Δυο μήνες πριν σκάσει η βόμβα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου το ζευγάρι είχ�� φτιάξει τις βαλίτσες του και βρισκόταν στο πανάκριβο σπίτι στο Λονδί��ο.

Η οικονομική αστυνομία και το Ηλεκτρονικό έγκλημα έχουν απλώσει δίκτυα σε όλο τον κόσμο για τον εντοπισμό τους. Τρεις ημέρες μετά την έκδοση των ενταλμάτων τα ίχνη του ζευγαριού εντοπίστηκαν, στη μακρινή Βενεζουέλα.

Οι αστυνομικοί μπορούν και τους εντοπίζουν μέσω του ειδικού τραπεζικού συστήματος μονό που υπάρχει καθυστέρηση περίπου 10 ημερών.

Ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγος του Αναστασία Βάτσικα κατηγορούνται ότι έλαβαν θαλασσοδάνειο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για να αναπτύξουν υποτίθεται την επιχείρηση τους στο Μαρούσι. Ασχολούνταν μεταξύ άλλων και με την οργάνωση ιατρικών συνεδρίων.