Απάντησε και… δεν απάντησε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την προσωπική του ζωή στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Γάλλος πρόεδρος, στην ερώτηση που δέχτηκε για τα δημοσιεύματα του περιοδικού Closer για σχέση του με γαλλίδα ηθοποιό και την εισαγωγή της συντρόφου του, Βαλερί Τριερβελέρ, στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό είπε χαρακτηριστικά:

«Όλο�� περνούν δύσκολες περιόδους. Κι εμείς περνάμε δύσκολες στιγμές. Έχω, όμως, μία αρχή. Τα προσωπικά θέματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ιδιωτικά. Αυτή δεν είναι η ώρα ούτε ο τόπος να ασχοληθούμε με αυτό».

Ο κ. Ολάντ για να μην αρχίσουν να σχολιάζουν όλοι αρνητικά το γεγονός ότι δεν απάντησε επί της ουσίας μετά τον χαμό που έγινε, άφησε ένα παραθυράκι για νέες ανακοινώσεις πριν το προγραμματισμένο ταξίδι του στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο. Όπως είπε, θα γίνουν τότε νέες ανακοινώσεις σχετικά με την Τριερβελέρ.

Κατά τα άλλα, ο κ. Ολάντ επικεντρώθηκε στην ανεργία και την οικονομία υποστηρίζοντας πώς: «Μέσα στο 2014 θα εξοικονομήσουμε 15 δισεκατομμύρια… Από το 2015 και το 2017 θα ξεμπλοκάρουμε άλλα 50 δισεκατομμύρια. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα».

Πάντως, παρόλα αυτά η δημοτικότητα του έχει ανέβει μετά τα... παραστρατήματα!