Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο Φρανσουά Ολάντ, είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων.

olant_gkale.jpg
Ο Γάλλος Πρόεδρος, θα κληθεί μεταξύ άλλων, ν΄απαντήσει και στο σκάνδαλο με την απιστία του, η οποία κλυδωνίζει το προεδρικό μέγαρο, με την επί επτά χρόνια σύντροφο του Βαλερί Τριερβελέρ, να έχει πέσει στα πατώματα, έπειτα από την αποκάλυψη ότι ο Ολάντ την απατά με την 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιό, Ζιλί Γκαγιέ.

newego_LARGE_t_1101_54295818.JPG
Όπως σας γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες από το star.gr, το εβδομαδιαίο περιοδικό «Closer», έφερε στο φως φωτογραφίες από το κρυφό ειδύλλιο του Γάλλου προέδρου, με την 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιό, δείχνοντας τις μυστικές τους συναντήσεις κάθε εβδομάδα, με μυστικό τρόπο και προφανή κάλυψη.

Αυτές ήταν και η αιτία να καταρρεύσει η 47χρονη δημοσιογράφος και επί επτά χρόνια σύντροφος του Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία μετά την απιστία δεν άντεξε και μπήκε στο νοσοκομείο, καταρρέοντας από την αποκάλυψη.

Ωστόσο, η Βαλερί φαίνεται πλέον διατεθειμένη να συγχωρήσει την απιστία του άτακτου Ολάντ, αλλά ο Γάλλος Πρόεδρος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, μιας και τα δημοσιεύματα, αναφέρουν πως η ερωτική του φωλιά με τη Γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγκιέ, εχει σχέση με την κορσικανή μαφία,καθώς και ότι η Ζιλί Γκαγιέ είναι ερωμένη και του γάλλου μεγιστ��να Ανρι-Φρανσουά Πινό.

Το σκάνδαλο πάντως έχει και πολιτική διάσταση, τόσο αναφορικά με την ασφάλεια του προέδρου, όσο και επειδή η Τριερβελέρ διαμένει στο προεδρικό μέγαρο και κοστίζει στον γάλλο φορολογούμενο.