Ούτε σενάριο ταινίας: Ένας 33χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του, προσπαθώντας να εξαπατήσει τον ίδιο του τον αδερφό, προκειμένου να του αποσπάσει χρήματα, για να αγοράσει ναρκωτικά!

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο 48χρονος -αδερφός του θύτη- κατήγγειλε στην αστυνομία πώς δέχτηκε κλήση από τον αδερφό του, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι τον κατακρατούν παρά τη θέλησή του λόγω χρηματικής οφειλής.

Επίσης σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 48χρονος, άφησε 500 ευρώ , τα οποία του ζητήθηκαν σε τοποθεσία που του είχαν υποδείξει, όμως ο 33χρονος του εξήγησε πώς έπρεπε να παραδώσει και το υπόλοιπο ποσό προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο 48χρονος δέχθηκε εκ νέου κλήση από τον αδερφό του, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι τον άφησαν ελεύθερο αφού προηγουμένως τον προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ζητώντας του ταυτόχρονα να προσπαθήσει να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, γιατί εξακολουθεί να κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών όλα τα είχε σκηνοθετήσει ο 33χρονος μαζί με ένα συνομήλικο του, προκειμένου να αγοράσουν ναρκωτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.