Η φωτογραφία που αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό και δείχνει έναν άνδρα σε γραφεία της Χρυσής Αυγής να κυκλοφορεί στο χώρο με στολή Κου Κλουξ Κλάν, της αμερικανικής ρατσιστικής οργάνωσης που ευθύνεται για χιλιάδες ρατσιστικά εγκλήματα, είχε προκαλέσει αίσθηση.

KLOYKS.jpg


Ο άνδρας περπατά στο χώρο και χαιρετά ναζιστικά. Κάποιοι πίσω του διακρίνονται να τρώνε και να πίνουν, δίνοντας μια χαλαρή νότα στην ατμόσφαιρα. Σε αυτό το πνεύμα , αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στο STAR αναφέρθηκε σε αποκριάτικο πάρτι.

H εφημερίδα “Έθνος” όμως που δημοσιεύει πιο καθαρή την φωτογραφία, δίνει μια άλλη εκδοχή καθώς υποστηρίζει πως στο χώρο δεν υπάρχει πουθενά αποκριάτικος στολισμός και ο μεταμφιεσμένος είναι μόνον ένας . Δηλαδή, εννοεί η εφημερίδα, πάρτι για έναν , ήταν λίγο δύσκολο…

Κοιμόταν αγκαλιά με τα όπλα;

Σε φωτογραφίες που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί εμφανίζεται μια εξαιρετικά υψηλή εξοικείωση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τα όπλα. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή , όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης, κρατώντας ημίγυμνος ένα όπλο στα χέρια , πυροβολεί μια πινακίδα, προφανώς σε αρχαιολογικό χώρο. Φαίνεται όμως ότι σχεδόν κοιμόταν με τα όπλα αυτά, αφού σε άλλη φωτογραφία απεικονίζεται να κρατά ένα όπλο πάνω σε ένα κρεβάτι.

«Κάρφωναν αλλήλους;»
Η εφημερίδα πάντως φέρνει στο φως και μια επιστολή που αποδίδει στον βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο προς τον γενικό γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο, όπου εμφανίζεται να «καρφώνει» 6 στελέχη ότι δεν βοήθησαν στις εκλογές του 2012

Τι φέρεται να λέει ο Ματθαιόπουλος για τους «συντρόφους του»: «Τα κουρασμένα στελέχη με το μόνο που ασχολούνται , όταν έρχονται στα γραφεία , είναι διανομή μισθών και θέσεων στο κίνημα. Οι μισθοί καλώς να δοθούν , αλλά όταν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και με ποια άτομα μπορούμε να το κάνουμε».
STAR_20.06.31_0001.jpg
Σε άλλες εικόνες, εμφανίζονται στελέχη της Χρυσής Αυγής με στολές παραλλαγής , φούμο στο πρόσωπο και τα όπλα επ΄ ώμου να χαιρετούν ναζιστικά. Σε άλλη περίπου 35 χρυσαυγίτες έχουν συγκεντρωθεί σε παραλία και ημίγυμνοι χαιρετούν ναζιστικά. Ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...