Μία ανατριχιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε στα Φάρσαλα μετά τον θάνατο 26χρονης, που βρέθηκε απανθρακωμένη: όπως προέκυψε από την έρευνα, ο πατριός της την βίαζε επί 12 χρόνια και την έκαψε ζωντανή όταν εκείνη αποφάσισε να αρραβωνιαστεί!

Η Μαριάννα Μυγδανάλευρου είχε βρεθεί νεκρή, το 2011, με σοβαρά εγκαύματα στη μονοκατοικία όπου έμενε, ενώ ο πατέρας της ήταν ο ιερέας Αλέξανδρος Μυγδανάλευρος, που εξαφανίστηκε πριν από 12 χρόνια και η υπόθεσή του είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, καθώς το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Την επιμέλεια της Μαριάννας πήρε τότε ο δράστης, σήμερα ετών 71, ο οποίος την έκανε να ζήσει την φρίκη...

Όπως προέκυψε από την έρευνα, όλα αυτά τα χρόνια ο δράστης κακοποιούσε σεξουαλικά την κοπέλα και, όταν εκείνη θέλησε να φύγει από κοντά του για να ζήσει με τον μνηστήρα της, τη σκότωσε: αφού ��ην περιέλουσε με πετρέλαιο, της έβαλε φωτιά, την ώρα που ήταν ζωντανή στο κρεβάτι της! Επειδή δεν τυλίχτηκε ολόκληρη στις φλόγες, την έσυρε σε ημιθανή κατάσταση σε άλλο χώρο του σπιτιού και ολοκλήρωσε με τη φωτιά το φρικτό του έγκλημα. Το πτώμα της 26χρονης βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.

��ετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας και την υποβολή της στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ασκήθηκε στον 71χρονο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και, μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.