Λίγες τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες αναμένονται σήμερα, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτικά, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν:

Αττική: λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα αυξηθούν και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και πρόσκαιρα το βράδυ βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα διαμορφωθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν 2 με 4 και στα νότια δυτικοί τοπικά μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: λίγες νεφώσεις, άνεμοι δυτικοί 3 - 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το βραδύ θα αυξηθούν. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιά δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ και ο υδράργυρος ανάμεσα στους 8 και τους 17 βαθμούς.