Συνέντευξη έδωσε λίγο μετά τη σύλληψή του στον Real Fm ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος συνελήφθη, όπως σας έγραψε πρώτο το star.gr στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο κ. Φιλιππίδης διέψευσε ότι βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ και τόνισε "είχε έρθει σε συμφωνία-δια του συνηγόρου του- με τον ανακριτή να επιστρέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα, ωστόσο οι ελληνικέ�� αρχές επέλεξαν να ενεργοποιηθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και έτσι αυτή την ώρα κρατείται στην Κωνσταντινούπολη". Ανέφερε μάλιστα ότι δεν είναι σε αστυνομικό τμήμα, αλλά σε χώρο, όπου θα καθοριστεί η διαδικασία επιστροφής του στην Ελλάδα.

«Βρισκόμουν στην Κωνσταντινούπολη όλες αυτές τις μέρες. Δεν είπα ποτέ ότι ήμουν στις ΗΠΑ. Έχω συλληφθεί και θα εκδοθώ την Κυριακή» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην διοικητής του Τ.Τ σημείωσε μάλιστα ότι δεν κρυβόταν, διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο από την πρώτη στιγμή, το οποίο πλήρωνε με την πιστωτική του κάρτα.