Πρώτη Ανάρτηση: 10/01/2014 10:30

«Φωτιές» άναψε τα ο εβδομαδιαίο περιοδικό Closer όπου στην ηλεκτρονική του σελίδα προανήγγελλε εκτενές φωτογραφικό υλικό από το κρυφό ειδύλλιο του Φρανσουά Ολάντ με τη γνωστή στο γαλλικό κοινό κωμική ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.Το περιοδικό που αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα Παρασκευή με επτασέλιδο φωτογραφικό αφιέρωμα στη «μυστική αγάπη του προέδρου» - όπως τη χαρακτηρίζο��ν οι συντάκτες του- θεωρείται βέβαιο πως θα προκαλέσει κραδασμούς στην ήδη πληγωμένη δημοτικότητα του ερωτιάρη Ολάντ.
OLANTMESA.jpg

Οι φήμες για κρυφή σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό ξεκίνησαν όταν η Γκαγιέ εμφανίστηκε μαζί με τον Ολάντ σε τηλεοπτικό σποτ για τις εκλογές του 2012.
Το περιοδικό στην ηλεκτρονική του έκδοση δημοσιεύει αποσπάσματα από το ρεπορτάζ που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες.

Σε αυτά αναφέρεται ότι ο πρόεδρος δεν είναι πλέον μαζί με την Βαλερί Τριαρβελέρ, αλλά με την Γκαγιέ.

Παράλληλα, παρατίθενται λεπτομέρειες από την καθημερινότητα του «ζευγαριού», όπως ότι ο Ολάντ συναντιέται κάθε εβδομά��α με την ηθοποιό, με μυστικό τρόπο και προφανή κάλυψη γεγονός που εκτός των άλλων εγείρει ζήτημα ασφάλειας του προέδρου. «Ο αρχηγός του κράτους συνοδεύεται από έναν σωματοφύλακα που προστατεύει το απόρρητο των συναντήσεων με την ηθοποιό και φέρνει ακόμα και κρουασάν!»

Με μηνύσεις απειλεί ο Ολάντ

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε σήμερα τη «βαθιά του λύπη» για την παραβίαση του σεβασμού της ιδιωτικής του ζωής και προτίθεται να κ��νηθεί δικαστικά εναντίον του περιοδικού Closer που δημοσιεύει στο σημερινό του τεύχος φωτογραφικό υλικό για σχέση μεταξύ του Ολάντ και της ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ.


Μιλώντας ως ιδιώτης και όχι ως πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Φρανσουά Ολάντ «εκφράζει τη β��θιά του λύπη για την εισβολή στην προσωπική του ζωή, στην ιδιωτικότητα της οποίας έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης και προσθέτει ότι προτίθεται να ασκήσει δίωξη, συμπεριλαμβανομένης της δικαστικής δίωξης, κατά του περιοδικού», δήλωσε πηγή από του γραφείο του.


Το εβδομαδιαίο έντυπο δημοσιεύει σήμερα ένα επτασέλιδο με φωτογραφικό υλικό που δείχνει τις κινήσεις έξω από μια πολυκατοικία στο Παρίσι για να στηρίξει το δημοσίευμά του.

H "πέτρα του σκανδάλου" αναφέρει στο βίντεο που έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε: "Η πρώτη φορά που συνάντησα τον Φρανσουά Ολάντ ήταν κοντά στο Ραδιομέγαρο για ένα ανεπίσημο γεύμα, έτσι απλά".

Μάλιστα, δείχνοντας μια φωτογραφία που απεικονίζει εκείνη και τον Ολάντ προσθέτει: "Και εδώ ��υναντηθήκαμε μια μέρα για έναν καφέ. Παρακολούθησα μια ομιλία του κ εντυπωσιάστικα από τη δύναμη του ομιλητή. Είναι επαγγελματίας αλλά δεν κάνει σόου. Παραμένει ο εαυτός του, και πιστός στις απόψεις του".