Πρώτη ανάρτηση: 09/01/2014 20:52

Σε θρίλερ έχει εξελ��χθεί το αν θα μεταφερθεί τελικά ή όχι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς σε κρατικό νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πάσχει όντως από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Από το ιδιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας φρουρούμενος, καθώς κατηγορείται για το σκάνδαλο με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υποστηρίζουν, μιλώντας στο Star, πώς δεν έχει τεθεί θέμα να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο, ενώ άτομα του περιβάλλοντος του υποστηρίζουν πώς οι γιατροί είναι διστακτικοί στο να του δώσουν άδεια, για να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο.

Έξω από το δωμάτιο, στο οποίο νοσηλεύεται ο κ. Κοντομηνάς στον 9ο όροφο του γνωστού νοσοκομείου, υπάρχει 24 ��ρες το 24ωρο φύλαξη από τα μέλη της ιδιωτικής του φρουράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρόεδρο του Alpha επισκέφτηκαν την Πέμπτη το απόγευμα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο φίλοι και συνεργάτες, ανάμεσά τους η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι τ��εις τους έφτασαν στο νοσοκομείο μαζί και παρέμειναν μία ώρα περίπου.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star.