Συγκλονισμένη για τη μάχη που δίνει ο σύζυγός της, ο οδηγός του μοιραίου ΚΤΕΛ που συγκρούστηκε με νταλίκα στα Μάλγαρα, είναι η κα Μαρία Πλούμη.

Ο 54χρονος άνδρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ το ένα του πόδι έχει ακρωτηριαστεί. Η γυναίκα του, μίλησε ταραγμένη για την κατάσταση της υγείας του.


«Το πρώτο που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή, ο ανθρώπινος παράγοντας, είχαμε μια ελπίδα φωτός σήμερα, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Βέβαια θα υποστεί και άλλα χειρουργεία, αλλά είμαστε κάπως σε έναν καλό δρόμο αλλά όλα αυτά με εγκράτεια τα λέω. Ισχύει ότι έχει ακρωτηριαστεί το ένα του πόδι, θα ακολουθήσουν και κάποιες άλλες επεμβάσεις, θα δείξει η πορεία»

Η κα Πλούμη ευχαρίστησε «σύσσωμο το ΚΤΕΛ Αιτωλοκαρνανίας», τους γιατρούς που «κάνουν υπεράνθρωπος προσπάθειες» και όλον τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό της και στο πλευρό του παιδιού της, αλλά δεν θέλησε να πει περισσότερα για τον σύζυγό της και το τραγικό τροχαίο.

«Επειδή δεν θέλω να ακουστεί ότι δίνω μόνο ευχαριστίες σήμερα, θέλω να πω ότι συνθλίβομαι με όλα τα συμβάντα, συμπαρίσταμαι σε όλο το δράμα των οικογενειών όπως και για το δικό μου, της οικογένειάς μου. Ήταν μια μεγάλη τραγωδία. Θα μιλήσουν άλλοι για λογαριασμό του συζύγου μου. Δεν θα μιλήσω εγώ. Είμαι προσεκτική στα λεγόμενά μου και δεν θα μπω σε αντίλογο» είπε.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή Μίλα...