Πρώτη ανάρτηση: 09/01/2014 15:31

Βαρύ πένθος επικρατεί στο Αγρίνιο, όπου τελέστηκε σήμερα η κηδεία της αδικοχαμένης 20χρονης Αγγελικής Γρανίτσας.

koi-kidia-aggeliki-troxaio-malgara1.jpgΓονείς, συγγενείς και φίλοι ήταν απαρηγόρητοι στο τελευταίο «αντίο». Εκατοντάδες κόσμου με δάκρυα στα μάτια κατέκλυσαν τον ναό.

Πολίτες από διάφορες περιοχές του Αγρινίου, οι οποίοι δεν γνώριζαν την Αγγελική, αλλά συγκλονίστηκαν από τον άδικο θάνατό της ήταν εκεί με ένα τεράστιο «γιατί» στα χείλη.

koi-kidia-aggeliki-troxaio-malgara4.jpg

Η σορός της 20χρονης φοιτήτριας της Νομικής Κομοτηνής έφτασε στην εκκλησία συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής που έπαιζε πένθιμα εμβατήρια.

koi-kideia-23xroni4.jpg

Το όνειρο της Ειρήνης, που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα

Εν τω μεταξύ, ένα συγκλονιστικό άρθρο με τα όνειρα της, τα οποία δεν μπόρεσε να κάνει ποτέ πραγματικότητα δημοσίευσε σε άρθρο της στον τοπικό τύπο με αφορμή την ´ΙΓ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων στις 15 Οκτωβρίου 2008 η 23χρονη Ειρήνη Τριανταφύλλου, η δεύτερη κοπέλα, η οποία βρήκε τραγικό και άδικο θάνατο στα Μάλγαρα.

blogger-image--671965339.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

«Ονειρεύομαι μια γειτονιά: στενό δρομάκι και ζεστοί άνθρωποι. Χαμόγελα και πίκρες και χέρια που σ’ αγκαλιάζουν και κάνουν περισσότερα τα πρώτα και λιγότερες τις δεύτερες.

Ονειρεύομαι να «μάθω γράμματα, να γίνω άνθρωπος» όπως λέει και η γιαγιά μου. Να μάθω γράμματα, για να ανοίξει το μυαλό μου και τα μάτια της ψυχής μου και μ’ αυτά να αντικρίζω τον κόσμο και τον άνθρωπο.

Ονειρεύομαι να ασκήσω το επάγγελμα που μ’ αρέσει, χωρίς να χρειαστεί να «φιλήσω κατουρημένες ποδιές» ή να περάσω από γραφεία πολιτικών, πολιτευόμενων, γραμματέων και γραμματικών.

Ονειρεύομαι να φτιάξω τη δική μου οικογένεια και να μεγαλώσω τα παιδιά μου με τις αρχές και τις αξίες που οι δικοί μου γονείς έδωσαν σε μένα, για να στηρίξω πάνω σ’ αυτές την ψυχή μου, το μυαλό και τη ζωή μου».