Το τελευταίο αντίο είπε σήμερα πλήθος κόσμου στο 1,5 ετους αγοράκι και στη 65χρονη γιαγιά που κάηκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους στο Κορδελιό.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, την πυρκαγιά φέρεται να προκάλεσε ο 70χρονος παππούς της οικογένειας που περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε.

Σημειώνεται ότι ο 70χρονος κηδεύτηκε ξεχωριστά προκειμένου να μην επέλθουν σε σύγκρουση οι οικογένειες των θυμάτων.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος της περιοχής ο οποίος μίλησε συγκλονισμένος για το περιστατικό. "Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος με την ταφή της γιαγιάς και του μικρού εγγονού. Οι κηδείες έγιναν ξεχωριστά προφανώς για να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Το θεωρώ λογικό. Και η εκκλησία και οι συγγενείς εκατέρωθεν θεώρησαν ότι πρέπει να γίνουν δύο» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα στο κόκκινο βρίσκεται η αγωνία για τον 25χρονο που απεγκλωβίστηκε και από το Παπαγεωργίου έχει μεταφερθεί στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Παπανικολάου. Έχει υποστεί εγκαύματα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% και παραμένει διασωληνωμένος.

Σε ότι φορά το 10χρονο αγόρι που απεγκλωβίστηκε μαζί με τον 25χρονο μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται προληπτικά αφού δεν φέρει εγκαύματα. Έτσι, δεν αποκλείεται να λάβει ακόμα και σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή Μίλα