Πανέξυπνη αποδείχτηκε η Βραζιλιάνα φοιτήτρια, Καταρίνα Μιλιορίνι η οποία πριν από λίγο καιρό κατάφερε να πουλήσει την παρθενιά της σε μια ειδική διαδικτυακή δημοπρασία.

βραζιλιαμεσα.jpg

Ένας δισεκατομμυριούχος Ιάπωνας αποφάσισε να δώσει 780.000 δολάρια για να πάρει το έπαθλο, δηλαδή να σπάσει τον υμένα της νεαρής φοιτήτριας.

Όπως φαίνεται όμως η χαρά του διήρκησε πολύ λίγο, αφού η Καταρίνα άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να βγάλει την παρθενιά της στο σφυρί, σε δικό της site αυτήν την φορά.

βραζιλια2.jpg

Σε ότι αφορά τον Ιάπωνα είπε ότι όντως γνώρισε τον νικητή αλλά το πρόσωπο δεν ταίριαζε με την περιγραφή που της είχαν δώσει και έτσι έγινε καχύποπτη και αποφάσισε να μην προχωρήσει.

Η δεύτερη δημοπρασία θα συνεχιζόταν μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου και ο στόχος ήταν βέβαια να πιάσει το διπλάσιο ποσό σε σχέση με αυτό που της προσέφερε ο Ιάπωνας, δηλαδή να φτάσει ως και 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Φήμες θέλουν ο νέος πλειοδότης να είναι ζάμπλουτος Άραβας, ο οποίος με αυτή του την κίνηση έχει προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα της χώρας του.