Η ζωή το�� Στάθη Λαζαρίδη άλλαξε δραματικά πριν από επτά χρόνια όταν κατά τη διάρ��εια μιας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στα Ζωνιανά σημειώθηκε συμπλοκή.

Συγκεκριμένα, το Νοέμβριο του 2007 σφαίρες ενόπλων γάζωναν τα αυτοκίνητα των αστυνομικών σε καίρια σημεία. Οι βολίδες καρφωνόταν πάνω στα τζιπ και διαπερνούσαν στο εσωτερικό τους.

Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στο κεφάλι του άτυχου 29χρονου αστυνομικού του ΤΑΕ Χανίων.

Από εκείνη την τραγική στιγμή, η κατάσταση της υγείας του Στάθη είναι πολύ δύσκολη. Αν και ο πατέρας του έφερε γιατρούς από τη Ρωσία και την Σουηδία, δεν υπάρχει καμία πρόοδος.

Το εξωφρενικό στην υπόθεση είναι πως οι γονείς έλαβαν πρόσφατα ένα χαρτί από τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου, με το οποίο τους ζητά πίσω εντόκως 14.680 ευρώ, τα οποία δόθηκαν για τα έξοδά τους, όταν συνόδευσαν τον σοβαρά τραυματία γιο τους στο κέντρο αποκατάστασης στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα ο ΟΠΑΔ ζητά πίσω 20.000 ευρώ για τα έξοδα αυτά.

«Ξέρετε τι τραβά η οικογένεια; Τι τραβά η μάνα και ο πατέρας; Ήρθε χαρτί, εδώ στην Αστυνομία, από τον εισαγγελέα Κοζάνης για να πληρώσουμε εμείς αυτά τα χρήματα. Εμείς που ξοδέψαμε μόνο τότε πάνω από 30.000 ευρώ και δυστυχώς, χωρίς κανένα αποτέλεσμα για το παιδί μας», είπε με πικρία ο πατέρας του Στάθη κ. Γιάννης Λαζαρίδης.