Επεισόδια προκάλεσαν χθες βράδυ έξω από τη ΓΑΔΑ οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επέστρεφαν από τον αγώνα πόλο ΠΑΟ- Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο των Ιλισίων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 8, ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού που επέβαιναν σε μηχανάκια πέταξαν στην είσοδο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, πέταξε φωτοβολίδα από την οποία προκλήθηκε πυρκαγιά. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, αλλά «θύμα» της έπεσε ένας φοίνικας που βρίσκεται έξω από τη ΓΑΔΑ, ο οποίος και κάηκε.

Ακολούθησε έφοδος στα γραφεία του συνδέσμου του Παναθηναϊκού επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 151, όπου είχε γίνει αντιληπτό ότι κατέφυγαν οι δράστες του περιστατικού. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν 29 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα.

Τελικά, 21 από τους 29 προσαχθέντες συνελήφθησαν, επειδή ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στο επεισόδιο ή επειδή βρέθηκαν στην κατοχή τους παράνομα αντικείμενα. Τα ίδια άτομα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει για την τύχη τους.