Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν θα μπορούσε να φανταστεί η νεαρή Αλίκη από την Πάτρα το πού θα κατέληγαν οι τολμηρές φωτογραφίες που είχε βγάλει ένα βράδυ με τον σύντροφό της. Και συγκεκριμένα δεν θα περίμενε με τίποτα και ποτέ ότι ο νεαρός με τον οποίο διατηρούσε σχέση θα αποφάσιζε να την εκδικηθεί με έναν τέτοιο τρόπο. Δηλαδή, να στείλει τις φωτογραφίες τους σε ειδική ιστοσελίδα όπου φιλοξενούνται φωτογραφίες «πρώην» συζύγων ή ερωτικών συντρόφων, τόσο από άλλες χώρες, όσο όμως και από την Ελλάδα.

Και ανάμεσά τους μάλιστα έχει ξεχωρίσει και η περίπτωση της νεαρής Πατρινής Αλίκης η οποία έχει σπάσει ρεκόρ επισκεψιμότητας και σχολιασμών! Με αποτέλεσμα οι περισσότερες από δεκαπέντε φωτογραφίες να έχουν αναγνωστεί από εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου, ανάμεσά τους και πολλούς Πατρινούς!

Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι στην κεντρική φωτογραφία η εικονιζόμενη φαίνεται ξεκάθαρα, ενώ σε άλλες δύο που παραπέμπουν στην… ερωτική της πράξη με τον πρώην σύντροφό της, το πρόσωπό της φαίνεται από το πλαϊνό μέρος όμως εύκολα κανείς μπορεί να την καταλάβει. Πάντως το θέμα προκάλεσε την αντίδραση ορισμένων χρηστών οι οποίοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν και να καταγγείλουν αυτή τη δυνατότητα που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε.

Επειδή δηλαδή χώρισε με την σύντροφό του και έχει διαφορές να μπορεί να την τιμωρήσει εν αγνοία της βγάζοντας στον «αέρα» ακατάλληλες φωτογραφίες της. Και όπως δείχνουν τα στοιχεία, όλο αυτό δυστυχώς τείνει να γίνει «κακή μόδα» τα τελευταία χρόνια αφού όλο και περισσότερες φωτογραφίες γυμνών «πρώην» έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν σε διάφορες ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου…

Οργή στο περιβάλλον του κοριτσιού

Πάντως η καταγγελία μας ήρθε από πρόσωπο που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της κοπέλας. Και όπως μας είπε έχει προκληθεί αναστάτωση από την ενέργεια του πρώην της. Ο οποίος βέβαια έστειλε αυτές τις φωτογραφίες πριν από αρκετούς μήνες (η ίδια έχει χωρίσει πάνω από έναν χρόνο μαζί του) όμως δημοσιεύτ��καν πριν από ένα τρίμηνο περίπου και μόλις πρόσφατα έφθασε η σχετική πληροφορία στο περιβάλλον της.