Σπείρα που είχε γίνει «εφιάλτης» για τους κατοίκους στην Αρκαδία εξάρθρωσε και που διέπραττε κλοπές σε σπίτια και αποθήκες, εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Μέχρι τώρα εξιχνιάστηκαν 21 περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα, που είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, αλλά και στις Καρυές Λακωνίας

Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο μέλη της,

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της παράβασης της Νομοθεσίας για τα όπλα

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, εργαλείων, ειδών ένδυσης και οικοσκευής, τροφίμων, αγροτικών προϊόντων, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, όλα προϊόντα κλοπής, μέρος των οποίων αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.

Επιπλέον, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία 27χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και εξάρτημα ρίψης φωτοβολίδων, -13- φωτοβολίδες και -81- φυσίγγια, διαφόρων τύπων.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και δύο οχήματα, που αποτελούσαν μέσα τέλεσης των εγκληματικών πράξεων πράξεων και μεταφοράς των μελών της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Τρίπολης.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για τον εντοπισμό και των άλλων μελών της ομάδας, καθώς επίσης και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.