Αυτή είναι η σύντροφος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, η οποία στάθηκε στο πλευρό του και τον βοήθησε να ξεπεράσει τον θάνατο της συζύγου του.

Η ίδια β��ίσκεται συνέχεια δίπλα του, όμως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Το όνομα της είναι Γκαμπριέλα Σάινερ, είναι 50 ετών και είναι από την Αυστρία. Άφησε τις σπουδές χορού στην Αυστρία μετά από ατύχημα που δεν της επέτρεπε να συνεχίσει στο θέατρο. Βρέθηκε για ένα ταξίδι στη χώρα μας στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και από τότε δεν έφυγε ποτέ ξανά!

mpoutaris.jpg

Εγκαταστάθηκε τότε στην Αθήνα και άρχισε να συνεργάζεται με καλλιτεχνικό γραφείο μετάκλησης καλλιτεχνών, ενώ το 1997 συνεργάστηκε με τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Θεσσαλονίκης. Λίγο αργότερα ίδρυσε την ΜΚΟ Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών με έδρα τον Άγιο Γερμενό και άρχισε να δημιουργεί ένα νέο σκηνικό για τον τόπο αυτό.

Στις Πρέσπες και στη Φλώρινα συναντήθηκε με τον Γιάννη Μπουτάρη και σύμφωνα με δημοσίευμα έγιναν ζευγάρι. Πρόσφατα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε μια κατάθεση ψυχής είχε πει πως αναζητούσε μια σύντροφο στη ζωή του μετά το θάνατο της επί 50 χρόνια συντρόφου του Αθηνάς.