Συγκλονιστική είναι η ιστορία της Αθηνάς, η οποία σε πολύ νεαρή ηλικία έμεινε έγκυος και τότε ο σύντροφός της την εγκατέλειψε, αποκαλύπτοντας της μάλιστα πώς είναι ήδη παντρεμένος με δύο παιδιά!

Ήταν μόλις 21 έτους ότι έμεινε έγκυος από τον σύντροφο της. Όπως παραδέχεται και η ίδια δεν ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα όμως δεν ήθελε να κάνει έκτρωση. Εκείνος όμως…

«Μου έπαιξε πολύ καλό θέατρο στην αρχή… Μου είπε ότι τα οικονομικά είναι δύσκολα, μήπως να το σκεφτούμε, μήπως να το έριχνες. Εγώ του απάντησα ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και τότε μου είπε ‘Καλά περάσαμε, αλλά είμαι παντρεμένος’», αποκαλύπτει.

Η συνέχεια ήταν πολύ δύσκολη. Η Αθηνά, η οποία είχε και πολύ άσχημα παιδικά χρόνια, αφού την είχε σημαδέψει το διαζύγιο των γονιών της, πέρασε μόνη της την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Σήμερα το μωράκι της είναι οκτώ μηνών και η ίδια φιλοξενείται στον ξενώνα «Το σπίτι της μικρής Μαρίας» στην Θεσσαλονίκη, όμως για να μεγαλώσει το παιδί της, όπως πρέπει χρειάζεται μια δουλειά, την οποία μέχρι στιγμής δεν βρίσκει…

Δείτε την εξομολόγηση της νεαρής κοπέλας στο βίντεο