Δεν μπήκε καλά ο νέος χρόνος για ένα ζευγάρι στην Ερμιονίδα, κοντά στο Ναύπλιο.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο 39χρονος άνδρας για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο την 32χρονη φίλη του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, προφανώς μετανιωμένος για την πράξη του, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και έβαλε φωτιά προκειμένου να καεί ζωντανός.

Οι περαστικοί όταν τον είδαν έτρεξαν να σβήσουν το φλεγόμενο Ι.Χ και να απεγκλωβίσουν τον άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα με το τραύμα από το πυροβόλο όπλο στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο Ναυπλίου και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της στα επείγοντα περιστατικά, στη συνέχεια διακομίστηκε για νοσηλεία σε νευροχειρουργική μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας.

Ο δράστης μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο Ναυπλίου με σοβαρά εγκαύματα και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ το απόγευμα διακομίστηκε σε μονάδα πλαστικής χειρουργικής στην Αττική.

Και οι δυο τους νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστώσουν τι οδήγησε τον 39χρονο σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.