Ο «γολγοθάς» της Βίκυς Σταμάτη δεν έχει τέλος, αφού για ακόμα μια φορά και συγκεκριμένα το πρωί της επομένης των Χριστουγέννων κατέρρευσε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης ανέφερε στην εφημερίδα «Espresso», ότι η σύζυγός του πρώην ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο.

«Ενημερωθήκαμε για την κατάστασή της και την επισκέφτηκε και ο δικός μας ψυχίατρος - τεχνικός σύμβουλος, Ιωάννης Νέστορος, ο οποίος, επίσης, έκρινε ότι έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε δημόσιο ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε και πρόσθεσε:«Η κ. Σταμάτη εδώ και μέρες αρνείται να ζήσει. Εδώ και μέρες παρέμεινε ξάγρυπνη, ενώ δεν ελάμβανε τροφή. Έτσι, με σύμφωνη γνώμη και των δύο ψυχιάτρων, μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, καθώς δεν εφημέρευε το Δαφνί».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, χαρακτηριστικό της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι ο σύντομος διάλογος που είχε με το δικηγόρο της: «Εγώ έκανα τα πάντα, για να αποκτήσω αυτό το παιδί. Αρρώστησα, για να το φέρω στον κόσμο. Και δεν μπορώ να είμαι δίπλα του, να το αγκαλιάσω. Δεν έχω πλέον λόγο ύπαρξης...», φέρεται να είπε.

«Σε μία προσπάθεια να τη βοηθήσουμε, της δόθηκε ειδική άδεια να μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο. Έκλαιγε, δεν μπορούσε να σηκώσει το κεφάλι της. Αυτή η γυναίκα έχει καταδικαστεί, αλλά και η τιμωρία πρέπει να έχει όρια. Παρακαλούμε τις αρμόδιες Αρχές να της δώσουν δικαίωμα στη ζωή. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, φοβούμαι ότι θα καταφέρει να τερματίσει τη ζωή της...», τόνισε ο κ. Ραγκούσης.

Οι δικηγόροι της Φραγκίσκος Ραγκούσης και Αλέξης Στεφανάκης ζητούν με ανακοίνωσή τους να μεταφερθεί άμεσα στο Δαφνί.