Τελείωσε την Παρασκευή ο «γολγοθάς» της οικογένειας με τα 7 παιδιά από την Δραπετσώνα που ζούσε χωρίς ρεύμα στο σπίτι του γιατί δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το πληρώσει.

Τα παιδάκια κοιτούν με περιέργεια τις φωτισμένες λάμπες σαν να ήταν κάποιο καινούργιο παιχνίδι και προσπαθούν να καταλάβουν για ποιο λόγο δεν είχαν ρεύμα όλο αυτό τον καιρό όπως τα υπόλοιπα παιδάκια.

Ο αγώνας που έκανε ο πατέρας τους όλο αυτό τον καιρό για να πείσει την ΔΕΗ ότι ήταν πηγή ζωής για την πολύτεκνη οικογένεια του έπεφτε πάνω στον «τοίχο» της γραφειοκρατίας ενός οργανισμού που θέλει να φέρει την επωνυμία οργανισμός κοινής ωφέλειας.

Η λύση δόθηκε το πρωί. στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στα Καμίνια. Το Star διέθεσε όλα τα χρήματα που χρειάζονταν για να εξοφληθεί ο λογαριασμός της πολύτεκνης οικογένειας έτσι ώστε να μην μείνει μέσα στο σκοτάδι αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Το Star έκανε αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει η ΔΕΗ ως οργανισμός με κοινωνικό πρόσωπο από την πρώτη στιγμή.

Οι υπάλληλοι με την παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας ξέφυγαν από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και κινήθηκαν σε γρήγορους ρυθμούς.

Τα χαρτιά συμπληρώθηκαν το ίδιο και οι υπεύθυνες δηλώσεις μέχρι και ηλεκτρολόγος βρέθηκε για να υπογράψει το πιστοποιητικό που θα επέτρεπε την τοποθέτηση του νέου ρολογιού στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...