Στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα την Πέμπτη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μετά από εξέταση και γνωμοδότηση των ψυχιάτρων.

Λόγω της καταστάσης της υγείας της και της σοβαρής πρόθεσής της να τερματίσει την ζωή της, αφού δεν μπορεί να βρίσ��εται καθημερινά και να συμπαραστέκεται στο ανήλικο παιδί της, οι δικηγόροι της εκφράζουν προς κάθε αρμόδιο το αίτημα και την παράκληση να μεταφερθεί άμεσα στο Δαφνί, όπου έχει νοσηλευθεί για αρκετό διάστημα και είναι γνωστό το ιστορικό της και να της δοθεί η δυνατότητα επικοινωνίας με το παιδί της.

«Καλύτερο πιστεύουμε φάρμακο για την ίαση της και διατήρησής της στη ζωή είναι η άμεση επικοινωνία με το παιδί της», επισημαίνουν οι συνήγοροί της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δικηγόρων της

«Από χθες, 26/12/2013, η Βασιλική Σταμάτη μεταφέρθηκε εσπευσμένα λόγω της ψυχικής και σωματικής της καταστάσεως, στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο, μετά από εξέταση και γνωμοδότηση των ψυχιάτρων Τζαβέλα και Νέστωρος.

Την θεραπεία της ανέλαβε ο Διευθυντής της Κλινικής που νοσηλεύεται, Κος. Φωτόπουλος.

Λόγω της καταστάσεως της υγείας της και της σοβαρής πρόθεσής της να τερματίσει την ζωή της αφού δεν μπορεί να βρίσκεται καθημερινά και να συμπαραστέκεται στο ανήλικο παιδί της, μοναδικό λόγο ύπαρξής της στη ζωή, οι δικηγόροι της εκφράζουν προς κάθε αρμόδιο το αίτημα και την παράκληση να μεταφερθεί άμεσα στο Ψυχιατρείο Αθηνών (Δαφνί), όπου έχει νοσηλευθεί για ικανό διάστημα και είναι γνωστό το ιστορικό της και να της δοθεί η δυνατότητα επικοινωνίας με το παιδί της, καλύτερο πιστεύουμε φάρμακο για την ίαση της και διατήρησής της στη ζωή.

Αθήνα, 27/12/2013
Φραγκίσκος Ραγκούσης
Αλέξης Στεφανακης»