Τα πρώτα της Χριστούγεννα στην αγκαλιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» κάνει φέτος η μικρή κατάξανθη Μαρία, η ιστορία της οποίας συγκλόνισε πριν μερικούς μήνες το πανελλήνιο, όταν βρέθηκε σε καταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα.

Η μικρή Μαρία κάνει τις πρώτες τις γιορτές μακριά από θετούς και φυσικούς γονείς που τώρα ισχυρίζονται πως την θέλουν πίσω και σύμφωνα με τους ανθρώπους που την φροντίζουν το κοριτσάκι είναι πολύ καλά στην υγεία του και πιο ευτυχισμένο από ποτέ!

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού εν αναμονή της απόφασης των δικαστικών αρχών που θα κρίνει το μέλλον της 4χρονης Μαρίας.

Παρέα με άλλα παιδάκια και σε ένα περιβάλλον που αρμόζει στην ηλικία της, η μικρή Μαρία περιμένει αυτή την φορά τον αληθινό Άγιο Βασίλη με τον σάκο του γεμάτο αγάπη και στοργή.

Υπενθυμίζουμε πως στις αρχές Δεκεμβρίου, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης των Ρομά που εμφανίζονταν ως γονείς της μικρής Μαρίας.

Οι δύο Ρομά έχουν δικαίωμα να υποβάλουν εκ νέου το αίτημα μετά την πάροδο ενός διμήνου.

Στις αρχές Ιανουαρίου δικαστήριο θα αποφασίσει επί του αιτήματος που έχει υποβάλει η υποτιθέμενη «μητέρα» της Μαρίας για νόμιμη υιοθεσία του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνήγοροί της προτίθενται να ζητήσουν αντικατάσταση της προφυλάκισης με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Βίντεο Star