​Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η κόρη του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ ντι Μπλάζιο παραμονές Χριστουγέννων. Η 19χρονη κοπέλα παραδέχθηκε σε βίντεο που ανέβηκε την Τρίτη, στο YouTube, ότι έπασχε από κατάθλιψη και έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.

«Υπέφερα από κατάθλιψη σε όλη τη διάρκεια της εφηβείας μου», αναφέρει στο βίντεο η Κιάρα, κόρη του Μπιλ ντι Μπλάζιο που από την 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνει τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, διαδεχόμενος τον Μάικλ Μπλούμπεργκ.

«Όσο περισσότερο έπινα και όσα περισσότερα ναρκωτικά έπαιρνα, τόσο πιο άνετα αισθανόμουν με τους ανθρώπους», επισημαίνει η 19χρονη κοπέλα όπως θα δείτε στο πεντάλεπτο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Κιάρα, χάρη στην θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε σε κέντρο στη Νέα Υόρκη και στην βοήθεια των γονιών της, κατάφερε να ξεπεράσει την άσχημη αυτή περίοδο.

«Το να σταματήσεις να πίνεις δεν μπορεί να είναι παρά θετικό, όμως δεν είναι εύκολο. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει, όμως άξιζε τον κόπο», υπογραμμίζει η Κιάρα.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, αφού σταμάτησε τα ναρκωτικά και το αλκοόλ μπόρεσε να συμμετάσχει ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα της.

Σε ένα μέιλ που συνοδεύει το βίντεο, οι γονείς της Κιάρας εκφράζουν την αγάπη τους για την κόρη τους και καλούν σε βοήθεια όσων υποφέρουν από κατάθλιψη και από την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γκιλ Κερλικόφσκι, ο διευθυντής της αμερικανικής υπηρεσίας ελέγχου των ναρκωτικών, χαιρετίζει την κίνηση της Κιάρας εκτιμώντας ότι η κοπέλα «δίνει φωνή στους εκατομμύρια ανθρώπους που υποφέρουν από εξαρτήσεις και ψυχολογικά προβλήματα». «Τους ενθαρρύνουμε να ενωθούν μαζί της μιλώντας ανοικτά για τις εξαρτήσεις τους», πρόσθεσε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ