Είναι το ξέσπασμα του οικογενειάρχη από την Δραπετσώνα με τα 7 παιδιά στα γραφεία της ΔΕΗ στον Πειραιά που ζητεί το αυτονόητο. Να εφαρμοστεί η εντολή της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής αλλαγής Γιάννη Μανιάτη που καθορίζει την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στις άπορες οικογένειες.

Μπροστά του ο κύριος Παρασκευάς Παϊτέρης που δεν έχει ρεύμα από το 2009 ζητά εδώ και 10 ημέρες από την ΔΕΗ μέσω του δήμου Δραπετσώνας να πάει στο σπίτι του να βάλει τον μετρητή που είχε αφαιρεθεί από την μητέρα του για να μπορέσουν τα 7 παιδιά του να ζεσταθούν, να ζήσουν ανθρωπινά τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Μπροστά του συνάντησε το τέρας της γραφειοκρατίας της ΔΕΗ που αντί να εφαρμόσει την κοινωνική πολιτική του υπουργείου δεν ήθελε ούτε καν να ακούσει τα περί συνδέσεως αν δεν πληρωνόταν το ποσό των 2900 ευρώ εφάπαξ χωρίς διακανονισμό.

Μάλιστα οι υπάλληλοι της ΔΕΗ αντί να δώσουν μια λύση παραμονές Χριστουγέννων κάλεσαν την αστυνομία να συλλάβει το τηλεοπτικό συνεργείο του STAR και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο…