Τελικά όσο και να προσπαθεί να ορθοποδήσει αυτή η χώρα πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που με τη νοοτροπία τους και τη συμπεριφορά τους θα την κρατούν δέσμια.

Πρόσφατο τρανταχτό παράδειγμα ο διοικητής του γνωστού νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο οποίος πιάστηκε κυριολεκτικά με το φακελάκι στο χέρι!!!

Παραμονή Χριστουγέννων λοιπόν και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Χάρη Τομπούλογλου ο οποίος συνελήφθη με προσημειωμένα 25.000 ευρώ στην τσέπη, χρήματα που είχε απαιτήσει εκβιαστικά από ιδιωτική εταιρεία προκειμένου να συνεχιστεί η σύμβαση της με το νοσοκομείο.

Το σκάνδαλο είναι ασύλληπτο. Ο ίδιος ο διοικητής ενός από τα πιο μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας που θα έπρεπε να είναι τίμιος και αμερόληπτος έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του νοσοκομείου, κατηγορείται για δωροδοκία και εκβιασμό.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας φέρονται να παρέδωσαν τα 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον κ. Τομπούλογλου και μετά από λίγο οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Ο διοικητής του νοσοκομείου αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα!

Ο Χάρης Τομπoύλουγλου ήταν πολιτευτής της ΝΔ.

Λίγα λόγια για τον Χάρη Τομπούλογλου

Από τ�� βιογραφικό του προκύπτουν οι εξής πληροφορίες για τον Χάρη Τομπούλογλου:

Ο Χάρης Τομπούλογλου γεννήθηκε το 1959 στη Νέα Χαλκηδόνα, από γονείς (Λάζαρος και Φωφώ) Μικρασιατικής-Ποντιακής καταγωγής, γεννημένους στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Τελείωσε το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας (Σπαθάρη) και το Λεόντειο Λύκειο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και στη συνέχεια Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Δημόσιο Αγγλικό Πανεπιστήμιο του Lancashire. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Από το 1978 εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα, της οποίας σήμερα αποτελεί ανώτερο στέλεχος. Από το 1978 μέχρι το 1987 υπηρέτησε στο τοπικό υποκατάστημα της Ε.Τ.Ε. στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον τομέα εξωτερικού Εμπορίου και Συναλλάγματος.
Από το 1989 έως το 1993 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού", ενώ την περίοδο 2005-2008 επανήλθε στο ίδιο νοσοκομείο ως μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας.
Την περίοδο 1989-1993 διετέλεσε Πρόεδρος του Ταμείου Ασφαλίσεως Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (Τ.Ε.Α.Α.Π.Α.Ε.).

Το Σεπτέμβριο του 2012 εξελέγη πρόεδρος του Νοσοκομείου.

Στις δημοτικές εκλογές του 1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, μεταξύ όλων των συνδυασμών ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τη δεύτερη Κυριακή.

Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων (26.000 και 27.000) ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας αναδείχτηκε πρώτος.
Είναι μέλος του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας και του Ιωνικού Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας.

Μένει μόνιμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.