Μέσα στο ��ορτ μπαγκαζ του αυτοκίνητου που βλέπετε στο βίντεο είχαν βάλει τον 27χρονο επιχειρηματία που απήγαγαν, τα μέλη της συμμορίας και τον μετέφεραν στο σκοτεινό υπόγειο αυτού του σπιτιού όπου και τον κράτησαν για 32 ημέρες. Τόσες μέρες διήρκησαν οι διαπραγματεύσεις που έκαναν οι Πακιστανοί με την οικογένεια του 27χρονου ώστε να καταλήξουν σε ένα ποσό και να απελευθερώσουν τον νεαρό. Αρχικά ζήτησαν 3 εκατομμύρια ευρώ .

«Ακολούθησαν πολυήμερες διαπραγματεύσεις και τελικά με υπόδειξη των δραστών, την 15.08.2013, οι οικείοι του απαχθέντα άφησαν το χρηματικό ποσό των (20.050) ευρώ που είχαν τοποθετήσει σε πλαστική τσάντα, δίπλα σε κάδο, στη Ν. Χαλκηδόνα Αττικής» ανέφερε ο Χ. Παρθένης, εκπρόσωπος Τύποτ ΕΛ.ΑΣ.

Η απαγωγή του επιχειρηματία έγινε τον περασμένο Ιούλιο. Οι 10 Πακιστανοί που αποτελούν σύμφωνα με την αστυνομία, τη συμμορία πήγαν νύχτα στην εταιρεία που έχει η μητέρα του 27χρονου και τον απήγαγαν. Ο νεαρός μάλιστα παραλίγο να τους ξεφύγει όμως τα μελή της συμμορίας τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον μετέφεραν δεμένο στο κρησφύγετο τους.

«Όταν συνήλθε, αντιλήφθηκε ότι του είχαν δεσμεύσει τα χέρια και τα πόδια και βρισκόταν στο πορτ-παγκάζ ενός άλλου αυτοκινήτου - σημειώνεται ότι το δικό του εντοπίστηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Καρελά Κορωπίου - ενώ στο κεφάλι του οι δράστες είχαν τοποθετήσει μπλούζα. Μετά από είκοσι λεπτά περίπου πορείας, τον κατέβασαν και τον μετέφεραν σε ένα μικρό και σκοτεινό δωμάτιο, όπου και παρέμενε κατά τη διάρκεια της απαγωγής του» είπε ο κ. Παρθένης.

Πάντα ένας Πακιστανός ήταν μαζί του μέσα στο δωμάτιο. Του έδιναν μαγειρεμένο φαγητό και μέσα σε ένα κουβά του είχαν λίγο νερό για να πλένεται. Οι κακοποιοί απελευθέρωσαν τον 27χρονο όταν πήραν τα λύτρα.

Από τα δέκα μέλη της συμμορίας οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τα τέσσερα και αναζητούν τα υπόλοιπα έξι.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...