Συγκινεί η εξομολόγηση από καρδιάς που έκανε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Μίλα» ο σύντροφος της μητέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Εδώ και εφτά μήνες, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη που συγκλόνισε το πανελλήνιο ο κ. Κωνσταντίνου και η Τζίνα Τσαλικιάν, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, το μωράκι τους, το οποίο έδωσε νόημα στη ζωή τους.

Πριν από αυτό το χαρμόσυνο γεγονός τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά, καθώς η κα Τσαλικιάν δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την απώλεια του γιου της Αλέξη.

«Τις επόμενες δύο μέρες μετά τη δολοφονία τις περάσαμε στο νεκροτομείο. Μητέρα και παιδί είχαν γίνει ένα σώμα. Την πήρα σηκωτή να πάμε σπίτι. Αυτό που με ανησυχούσε ήταν το βουβό κλάμα» εξομολογείται.

Οι στιγμές για εκείνη ήταν τραγικές. «Δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Δεν ήθελε να ενταχθεί στο γίγνεσθαι, στην κοινωνία, την καθημερινότητα. Περνούσε κατάθλιψη»

Από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της συντρόφου του και προσπαθούσε να τη στηρίξει με κάθε τρόπο.

«Ήθελα να της δώσω μια νότα αισιοδοξίας. Για την κα Τσαλικιάν η ελπίδα και η αναγέννηση ήταν ο ερχομός του παιδιού και το έβλεπε από την οπτική γωνία ότι αυτό το παιδί ήταν δώρο του Αλέξανδρου» λέει και προσθέτει: «Όταν γεννήθηκε το αγοράκι η μητέρα ένιωθε τόση μεγάλη χαρά που είχε πολύ καιρό να νιώσει αυτό το συναίσθημα. Αυτή η στιγμή ήταν σημαδιακή στην μετέπειτα εξέλιξη»

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μίλα"