Για το σκάνδαλο με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της η εφημερίδα «Ακρόπολη», μίλησε στο e-korinthos ο μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

«Αν δείτε τις φωτογραφίες της εφημερίδας, θα διαπιστώσετε ότι ο κατηγορούμενος δεν μου μοιάζει καθόλου. Ούτε στον σωματότυπο, ούτε στα γένια μου, ούτε στο κεφάλι μου ούτε στην κοιλιά μου» ξεκαθαρίζει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας πως εικονίζεται παλαιοημερολογίτης δεσπότης που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κορινθίας.

Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι έχει λάβει δικαστικά μέτρα κατά της εφημερίδας, ενώ δηλώνει πεπεισμένος πως η εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση αυτή προκλήθηκε ως «αντίποινα» στην στάση που έχει κρατήσει απέναντι στους Παλαιοημερολογίτες.

«Και καθ΄ ο έχω δικαίωμα ως αρχιερεύς να του πω “Θεέ μου Συ ξέρεις”. Για να μου απαντήσει “εμοί εκδίκησις, εγώ ανταποδώσω. Είναι θέμα δικό μου να εκδικηθώ και θα ανταποδώσω”. Θα τους δεις και θα τους λυπηθείς. Αλλά δεν το θέλω» υπογραμμίζει ο Μητροπολίτης Κορίνθου.

«Όσο νομίζουν αυτοί ότι με βλάπτουν τόσο περισσότερο φουντώνει η αγάπη των ανθρώπων και η αναγνώριση και γι αυτό θα πετύχουν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Τους προειδοποιώ γιατί στο τέλος δεν θα ξέρουν αυτοί που θα κρυφτούν» καταλήγει ο Μητροπολίτης Κορίνθου.