Από τη μια μεριά η παραιτηθείσα πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μένη Μαλλιώρη και από την άλλη ο αντιπρόεδρος του οργανισμού Γιώργος Μαριδάκης...Η κόντρα μεταξύ τους ξεκινά με αφορμή την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της παραιτηθείσας πρόεδρου μετά τις καταγγελίες της υφυπουργού Ζέτας Μακρη για μαύρη τρύπα στον οργανισμό.

Μετά από παρέμβαση των εργαζομένων η Μένη Μαλλιώρη παρέμεινε στην αίθουσα εν μέσω χειροκροτημάτων και το λόγο πηρέ ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων που επιτέθηκε στο Λέανδρο Ρακιντζή για τις αποκαλύψεις του ότι οι μισθοί τους επί προεδρίας Μένης Μαλλιώρη αυξήθηκαν έως και 182%.

"O κύριος Ρακιτζής με τη στάση του και τη συμπεριφορά του αποδεικνύει ότι είναι στοιχισμένος και ταυτισμένος με ιδιωτικά συμφέροντα." δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων.

Μετά την ένταση που επικράτησε μεταξύ της παραιτηθείσας πρόεδρου του ΟΚΑΝΑ και του αντιπρόεδρου του οργανισμού, η Μενη Μαλλιωρη αποφάσισε να κάνει δηλώσεις έξω από τα γραφεία του οργανισμού παρουσία των εργαζομένων.

"Αυτά που λέγονται είναι ή αναληθή ή ανακριβή ή επιλεκτικές δηλώσεις." είπε η Μαίρη Μα��λιώρη.

Οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ αρνούνται επίσης ότι συνέχισαν να παίρνουν υπέρογκα επιδόματα ακόμα και όταν μπήκαν στο ενιαίο μισθολόγιο και λένε ότι δικαιωθήκαν με νομοθετική ρύθμιση στην κόντρα τους με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.