Λίγες μέρες μετά την παράδοση του ήδη έγκελιστου στις φυλακές του Κορυδαλλού Αναστάσιου Πάλλη, παραδόθηκε σήμερα στις δικαστικές αρχές και ο επίσης καταζητούμενος συνεργάτης του Δημήτης Καλλιμάνης.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί και εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς πρόεδρο Πρωτοδικών Ρέα Κατσίβελη για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων της τράπεζας FBB , την περίοδο που ήταν συμφερόντων του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.

Ο κύριος Καλλιμάνης, ο οποίος έχει διατελέσει και υπασπιστής του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, κατηγορείται για το δάνειο των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ που εκταμιεύθηκε, το οποίο έχει ήδη αποπληρώσει μαζί με τους τόκους ο προσφάτως αποφυλακισθείς εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μήνυση που έχει καταθέσει ο εφοπλιστής σε βάρος του Αν. Πάλλη στρέφεται και κατά του Δημήτρη Καλλιμάνη εγκαλώντας τους ε��ειδή έπεισαν στέλεχος της τράπεζας να εγκρίνει το επίμαχο δάνειο χωρίς να δώσουν τις αναγκαίες διασφαλίσεις για την εξόφλησή του.